Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
Gertig, Henryk
Rok wydania: cop. 2007.
Higiena, Żywność, Podręczniki akademickie
dostępne:
1 z 1
Autor
Gertig, Henryk
Tytuł
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
ISBN
978-83-200-3603-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Rok wydania
cop. 2007.
Numer wydania
Wyd. 1, dodruk
Objętość
464, [1] s. ;
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Higiena
Żywność
Podręczniki akademickie
020
%a 9788320036039
100
%a Gertig, Henryk
245
%a Bromatologia :
%b zarys nauki o żywności i żywieniu /
250
%a Wyd. 1, dodruk
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
%c cop. 2007.
300
%a 464, [1] s. ;
%c 24 cm.
650
%a Higiena
650
%a Żywność
655
%a Podręczniki akademickie
920
%a 978-83-200-3603-9
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: I-D-77029-C
Sygnatura: 641
Sygnatura: 641
Status: Do czytelni